Goedkope babykamer?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Een babykamer duur? Nee hoor! Dat hoeft helemaal niet. Een babykamer kan zo duur en zo goedkoop zijn als je zelf wilt. Een goedkope babykamer is mogelijk en dat hoeft geen saaie kamer te zijn met weinig spullen. Met een beetje creativiteit kun je een prachtige kamer maken.  

Nieuwe goedkope babykamers

We zien vaak babykamers van 1000 euro of zelfs meer. Maar de prijzen van babykamers varieren enorm. Er zijn babykamers in verschillende prijsklassen te vinden en deze prijs is ook afhankelijk van wat je nodig hebt. Een ledikant, commode en kast is natuurlijk duurder dan alleen een ledikant en een commode. Daarbij is afdingen bij de aankoop van een kinderkamer ook heel goed mogelijk, dus ook bij nieuwe babykamers kun je goedkoper uitzijn. Lees verder ook onze tips voor een budget babykamer.

Showroommodellen

Een manier om aan een bijna nieuwe, goedkope babykamer te komen is op zoek te gaan naar showroommodellen. Showroommodellen zijn meestal intact, alleen zijn ze al in elkaar gezet en kan het niet als nieuw verkocht worden. Of het kan zijn dat er een kleine beschadiging zichtbaar of niet-zichtbaar is. Hierdoor zijn showroommodellen goedkoper dan nieuwe kamers. Een aantal babywinkels hebben een speciale afdeling met showroommodellen.

Tweedehandse spullen

Open een website waar tweedehands spullen verkocht worden en je staat er versteld van hoeveel meubels en andere spullen er op het internet aangeboden worden. Soms gloednieuw en soms wat minder nieuw, maar bijna altijd in een zeer goede staat. Sommige mensen willen bij ieder kind een compleet nieuwe babykamer of doen de babykamer eruit, omdat de kinderen te groot zijn geworden. Jij kunt daar van profiteren!

Een goede manier om aan een goedkope babykamer te komen, is door rond te struinen op dergelijke websites of gewoon op rommelmarkten. Ongetwijfeld zal je heel goedkoop een babykamer kunnen inrichten precies zoals jij het wilt.

Babykamer echt nodig?

Veel mensen vragen zich af of het echt nodig is om een speciale babykamer te hebben. Het antwoord is: nee. Een pasgeboren baby heeft vrij weinig nodig en een ledikant of wieg op de kamer van de ouder(s) zou al voldoende zijn. Een schuldgevoel hoeft er dus niet te zijn als er door geldgebrek of ruimtegebrek of om welke reden dan ook, geen babykamer komt.

Goedkope babykamer?, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!