Schilderdoek met Efteling figuren

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Via Sprookjesgeboortekaarten.nl kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Efteling.

Pinco Pallino Studio maakt sprookjesachtige geboortekaartjes, die ouders online kunnen personaliseren. Na de geboorte bewerkt Pinco Pallino een foto van het pasgeboren baby-tje in de geboortekaarten, waarna het kleintje wordt omgeven door betoverende personages uit de Efteling.

“Voor ieder kind is de Efteling een feestje. Wij vinden het geweldig dat we ook de allerkleinsten mogen meenemen in een wereld, waarin zij worden omringd door kleurrijke suikerhuisjes en nieuwsgierige geitjes”, aldus Elizabeth Groeneveld van Pinco Pallino Studio.

Geboortekaartjes ook op schilderdoek
Pinco Pallino Studio vereeuwigt de zelf ontworpen Efteling-geboortekaartjes ook op schilderdoek. Een uniek schilderij voor dat ene bijzondere plekje in de babykamer of als waardevol geschenk aan de grootouders. De studio maakt ook gepersonaliseerde schilderijen waarin oudere kinderen (3-8 jaar) kunnen schitteren tussen de sprookjesfiguren.

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!