Budget babykamer: een betaalbare babykamer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Hoewel een echte babykamer niet persé nodig is voor de baby, vinden de meeste ouders het wel ontzettend leuk om een babykamer te hebben. Maar niet iedereen kan of wil er veel aan uitgeven en gaat op zoek naar een goedkope babykamer. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want voor een mooie babykamer hoef je echt geen fortuin uit te geven. Daarom dit artikel over de budget babykamer met vele tips voor een betaalbare babykamer.

Algemene budget babykamer tips

  • Maak lijstjes met wat er nodig is en neem deze mee bij het winkelen. Streep af wat je hebt en koop alleen wat je nodig hebt. Dit voorkomt dat je spullen dubbel koopt, vanalles koopt wat je niet nodig hebt of dat je spullen vergeet waardoor je weer terug moet. Heen en weer rijden tussen winkels en huis is immers ook niet gratis.
  • Begin op tijd met de babykamer, zodat je de ruimte hebt om op zoek te gaan naar aanbiedingen.
  • Tweedehands is er ook heel veel verkrijgbaar en dit is echt niet altijd versleten. Sterker nog: op Marktplaats staan spullen die als nieuw zijn en als het niet zo is, dan doet een likje verf ook wonderen.
  • Bekijk of je spullen kunt lenen of goedkoop kan overkopen van familie of vrienden. Dit scheelt enorm in de kosten.
  • Vergeet niet dat je ook vanalles cadeau zal krijgen. Spullen als kleding, wipstoeltjes en speelgoed is hierbij erg populair. Wil je niet afwachten op wat je krijgt? Stel een lijstje samen met de benodigdheden die je nog nodig hebt en die mensen je cadeau kunnen doen en laat iemand in je omgeving het lijstje beheren, zodat je geen dubbele cadeaus krijgt.
  • Ga je grote aankopen doen? Ook in een babywinkel kun je best onderhandelen. Misschien kun je wat van de prijs af praten of juist accessoires erbij krijgen die je ook nodig hebt en die normaal geld kosten. Denk aan een voetenzak bij de kinderwagen of een matras of lakens bij het ledikantje. Lees onze tips voor het afdingen.
  • Schrijf je in voor de gratis tijdschriften en cadeaudozen. Behalve dat het leuk is om te krijgen, kan het je ook heel wat korting opleveren en gratis producten die je nodig hebt.

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!