Babykamer voorbeelden

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

Babykamer voorbeelden om inspiratie op te doen, daarvoor kun je op verschillende plaatsen terecht. Je kunt een kijkje nemen in de babykamers van familieleden, vrienden en kennissen. En speciaal voor inspiratiezoekers hebben veel (baby)winkels babykamers ingericht, zelfs met accessoires. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon terecht op internet. Op deze pagina een selectie babykamer voorbeelden die wij erg mooi vinden om inspiratie op te doen.

NB: Mocht je de kamer zo mooi vinden dat je het wilt aanschaffen: de meubels en accessoires zijn afkomstig van BabyenTiener.nl en vind je door op de foto te klikken.

Babykamer Nick: onze babykamer

Dit zijn de meubels die wij voor onze eigen babykamer gekozen hebben. Simpel, maar mooi en ontzettend veel opbergruimte. En het handige van deze meubelkleur is dat het te combineren is met alle kleuren, zoals wit met grijs zoals op deze foto of wit met groen zoals wij hebben gedaan of met drie tinten, zoals wit, grijs en paars of wit, groen en turqoise of roze.

De kamer op deze foto zou mooi afgemaakt kunnen worden met een mooie schommelstoel.

Babykamer Pleun: een aparte combinatie

De meubels van deze kamer zijn zelf al heel apart. De witte meubels zijn afgewerkt met houtkleurige randen. En in de kamer komen donkerpaarse en zilvere accessoires terug, al geven de meubels al heel veel effect aan de kamer. Deze kamer is ook leuke met oranje accessoires of turqoise.

Wel denken we dat het belangrijk is om lichte muren en een lichte vloer te hebben, anders kunnen de donkere randen al snel te veel worden.

De sterretjes die bij het raam te zien zijn, zijn trouwens makkelijk zelf te maken met viltstof, lintjes en wat geduld.

Alleen de stoel zouden wij zelf ingewisseld hebben voor een mooie witte schommelstoel.

Babykamer Chicago: een gezellige uitstraling

Deze babykamer ziet er meteen gezellig en warm uit door de houten meubels. De combinatie van het behang op de muren, de meubels en de witte kleur waarmee er gewerkt is, is perfect. Terwijl ik naar deze babykamer kijk, denken we: hadden we maar… (al is dat natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, die verschilt per persoon).

Maar het kan ook al snel te donker worden, vooral wanneer de kamer klein is. Kijk dus wel uit dat je niet te veel met donkere kleuren werkt. Het is ook goed om één muur met kleur of effecten te behangen en de rest gewoon egaal wit te laten. Of een wit kleedje op de vloer (al wordt dat wel heeeel snel vies met kleintjes, zodra ze eenmaal gaan kruipen en lopen (ja, ja, dat klinkt nog heel veel weg, maar gebeurt voor je het weet!).

Babykamer Simone: Zeer gedurfd

Tussen alle babykamer voorbeelden een zeer gedurfd exemplaar: een rode babykamer. Witte meubels en rode en oranje accessoires, mooi, maar voor een babykamer kan het wel heftig zijn. Denk er dus wel even goed over na voor je hieraan begint, of combineer rood met lichtere tinten.

Babykamer voorbeelden, 3.3 out of 5 based on 3 ratings

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!