Categorie 'Babykamer thema’s'

Schilderdoek met Efteling figuren

Via Sprookjesgeboortekaarten.nl kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Efteling.

Lees verder

Creatieve thema ideeën

Creatief bezig zijn, niet iedereen vindt het leuk, maar het maakt de babykamer vaak wel leuker en specialer, juist door de tijd en energie die je erin gestopt hebt. En wat is er nou leuker dan een eigen kunstwerk aan de muur of andere zelfgemaakte of bewerke decoratie of accessoires? Zin gekregen?

Lees verder

Natuur thema voor de babykamer

Een babykamer vol sterren en de maan of liever een onderwater babykamer: het kan allemaal. Natuurthema’s zijn leuk en makkelijk te realiseren, omdat er meestal volop producten voor verkrijgbaar zijn en je niet gebonden bent aan een (baby)winkel. Voor een strand babykamer kun je immers ook heel goed terecht op het echte strand.

Lees verder

Bekende merken thema

Er zijn een aantal bekende merken die volop babyspullen verkopen of zelfs merken die zich enkel richten op de kleine. Door hun uitgebreide assortiment is het goed mogelijk om het merk als thema voor de babykamer te gebruiken.

Lees verder

Thema producten voor je babykamer

Een babykamer thema wordt tegenwoordig vaak gebruikt en geeft de kamer ook een leuke sfeer. Er zijn verschillende babykamer thema’s en voor iedere thema zijn er volop producten te verkrijgen of anders zelf ook te ontwerpen. In dit artikel wat handige thema ideeën voor de babykamer.

Lees verder

Dieren babykamer thema’s

Dieren in de babykamer worden vaak gebruikt. Dieren zoals beertjes, eendjes, giraffen zijn veelgebruikte dieren. Erg schattig en ook erg lief. Doe op deze pagina ideeën op.

Lees verder

Beroemde babykamer thema’s

Beroemde babykamer thema’s zijn beroemde tekenfilmfiguren of boekfiguren. Vooral thema’s als Nijntje en Winnie the Pooh zijn bekend en ook Woezel en Pip worden steeds bekender. Van deze thema’s zijn vaak vele babykamer spullen te vinden.

Lees verder

Thema babykamer kiezen

Een babykamer thema kiezen voor de babykamer is tegenwoordig zeer populair en ook goed mogelijk, doordat winkels een breed aanbod van producten hebben die aansluiten bij verschillende babykamer thema’s. Maar voordat je naar de winkel rent: doe eerst inspiratie op en vind hier de babykamer thema die bij jouw baby past en laat je inspireren […]

Lees verder