Babykamer Lampen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)

Verlichting is iets wat nodig is voor iedere kamer en de babykamer lampen wil je natuurlijk zo goed mogelijk laten passen bij je inrichting. Dit kan op allerlei manieren, zo kun je lampen in de winkel kopen, zoals Ikea, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan en een oude lamp een nieuw leven geven of juist een hele nieuwe lamp maken. Daarom voor ieder wat wils in dit artikel.

Tips bij babykamer lampen

  • Omdat je vaak ook in de nacht in de weer bent met voeden en verschonen, is het handig om een schemerlamp te hebben. Dit is zowel voor je eigen ogen als de ogen van je baby fijner dan wanneer je een fel licht aan moet doen, want dan zijn jullie echt helemaal wakker.
  • Te veel lampen zijn niet nodig. Afhankelijk van de grootte van de kamer is een plafondlamp en een schemerlamp meestal genoeg.
  • Lampen kun je ook zelf naar smaak aanpassen. Bekijk ons artikel: zelf lamp maken.
  • Tweedehands zijn er ook veel lampen te koop.

Verder hebben wij de volgende mooie lampen gezien in de markt:

Lampen voor een klassieke kinderkamer

Wij vonden deze lampen met prachtig afgewerkte lampenkappen en een neutrale kleur voor een klassieke kamer of gewoon voor een neutrale kamer, voor extra sfeer. Zeer mooie lampen, die ook nog bruikbaar zijn als de babykamer niet meer nodig is.

Mooie plafondlampen met maan en sterren

Deze plafondlampen kunnen gebruikt worden voor babykamers met een maan en sterren thema of een natuurkamer waarbij je de maan en sterren terug wilt laten komen of gewoon omdat het leuke lampen zijn. De kleuren van de lampen kan je dan terug laten komen in de kamer. Dat geeft een mooi effect.

Er bestaan trouwens ook meer varianten op deze lampen. De derde lamp is ook verkrijgbaar in het wit met goud en in het blauw met geel. Of bekijk ook deze leuke babykamer lampen eens: wolk met maan en sterren, geel met beuken of wolk met sterren (met spotjes, geel en blauw).

 

Vrolijke babykamer lampen

Van deze plafondlampen werden we erg vrolijk en we zagen er meteen leuke ideeën in. De eerste lamp met de vlindertjes vinden we erg mooi, vooral wanneer deze kleuren ook terugkomen in de kamer. Het geeft de kamer een leuk effect en je zou de vlindertjes in de kamer terug kunnen laten komen door ze zelf uit te knippen uit karton en ze bijvoorbeeld op de wand te plakken, de kast en dergelijke. Deze lamp is ook verkrijgbaar in fuchsia met paars en geel.

De tweede lamp maakt trouwens deel uit van een hele vrolijke set, met een wandlamp en een tafellamp. Erg leuk voor een groen met oranje babykamer of een natuurkamer.

 

Babykamer Lampen, 3.5 out of 5 based on 4 ratings

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!