Een babykamer lamp uitzoeken, maar welke wordt het?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Lampen zijn er in verschillende maten en soorten, maar voor in een babykamer wordt meestal een speciale lamp gezocht. Op deze pagina vind je tips voor het uitzoeken van de perfecte babykamer lamp.

Praktische tips bij het uitzoeken van de perfecte babykamer lamp

  • Vooral in het begin zal je vaak ook tijdens de nachtelijke uren in de babykamer komen, bijvoorbeeld voor de borstvoeding of voor het verschonen van de luier. Een felle lamp is dan zowel voor jou als voor de baby geen pretje. Je kunt dit oplossen door een nachtlampje op te hangen bij de kommode of door een minder sterke lamp te gebruiken als plafondlamp.
  • Kijk uit met snoeren, stekkers en versieringen aan lampen. Baby’s grijpen graag alles vast wat ze vast kunnen grijpen en de lamp blijft daar niet van gespaard als ze erbij kunnen. Hang de lamp buiten handbereik van de baby, vooral vanuit het ledikant en de kommode om vervelende ongelukken te voorkomen. Denk nooit: dat komt wel als de baby ouder is, want voor je het weet is het te laat en voorkomen is beter dan genezen.
  • Een milieubesparende tip die meedraagt aan een schone toekomst voor je baby: veel mensen kiezen nog altijd voor gloeilampen, terwijl spaarlampen beter zijn voor het milieu en, een bijkomend voordeel: spaarlampen gaan veel langer mee. De spaarlamp lijkt wat duurder, maar op lange termijn is het juist goedkoper.
  • Babykamer lampen zijn er in alle soorten en prijzen, maar kunnen zo duur of goedkoop gemaakt worden als je zelf wilt. Lampen zijn overal te vinden: in speciaalzaken, maar ook bij Praxis, Leenbakker, Ikea en andere winkels of gewoon op internet. Of tweedehands op Marktplaats.
  • Geen lamp die bij jouw babykamer past? Wees niet getreurd, je kunt ook zelf een lamp maken of een lamp naar smaak bewerken. Lees daar binnenkort meer over op onze website.

 Verlichtende ideeën voor de babykamer

 Binnenkort zullen we hier mooie babykamer lampen plaatsen om inspiratie op te doen.

Een babykamer lamp uitzoeken, maar welke wordt het?, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!