Babykamer checklist

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Alles op een rijtje ter voorbereiding op het inrichten van de babykamer? Dat kan! Wij hebben een speciale checklist opgesteld met daarop een stappenplan om de babykamer in te richten. Stap voor stap kun je met de checklist het thema, de kleuren, de accessoires en alles wat er nog meer nodig is, vaststellen. Je kunt de babykamer checklist hier gratis downloaden en gebruiken bij de inrichting van de babykamer:

Checklist downloaden

Tevreden over de babykamer checklist? Laat het iedereen weten!
Niet tevreden? Laat het ons dan ook weten.

Waarom deze babykamer checklist?

Veel aanstaande ouders weten niet waar ze moeten beginnen bij de inrichting van de babykamer. Niet gek ook, want er gebeurt zoveel en er is zoveel waaraan gedacht moet worden. En dit geldt niet alleen voor aanstaande ouders, zelfs ouders die al kinderen hebben. Wij willen het zo makkelijk mogelijk maken en daarom hebben wij een babykamer checklist opgesteld, zodat we in ieder geval de inrichting van de babykamer gemakkelijker kunnen maken en overzichtelijker.

 

Je bent vrij om deze babykamer checklist te downloaden en af te drukken voor eigen gebruik. Ook mag de babykamer checklist in originele staat en non-commercieel verspreid worden middels, mits er geen wijzigingen in het document aangebracht worden en de checklist niet als eigen werk gepromoot wordt. Het is niet toegestaan de babykamer checklist voor commerciële doeleinden te gebruiken. Indien je dit wel wilt, dien je hier schriftelijk toestemming voor te vragen. Wij zullen je verzoek dan beoordelen.

Babykamer checklist, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

2 reacties naar “Babykamer checklist”