Babykamer accessoires

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Als de babykamer ingericht is of als je in ieder geval weet wat je wilt, dan is het tijd om na te gaan denken over de babykamer accessoires: welke gordijnen, lampen, kussens en andere leuke babykamer accessoires wil je gebruiken? De artikelen in deze categorie kunnen je op weg helpen bij het uitkiezen van de juiste babykamer accessoires.

Waarvoor zijn babykamer accessoires nodig?

Laten we allereerst voorop stellen dat babykamer accessoires niet verplicht zijn. De baby komt ook ter wereld als je geen accessoires hebt en groeit net zo goed op als de baby die wel accessoires heeft in zijn babykamer. Maar de meeste ouders vinden het wel leuk om de babykamer een extraatje te geven. Maar het is helemaal aan jezelf of je dat wilt en in welke mate je dat wilt.

Wat leuk is aan babykamer accessoires is dat je niet gebonden bent aan bepaalde accessoires. Sterker nog: je kunt er rustig op losslaan en al je creativiteit in de strijd gooien. Je kunt zelf accessoires maken voor de babykamer of je kunt ze kant en klaar kopen of je kunt ze laten maken. Op internet staan vele doe-het-zelvers die prachtige kussentjes, mobiles en andere creaties maken waarmee je de babykamer kunt opleuken.

Welke babykamer accessoires zijn er?

Accesoires voor de babykamer waar je aan kunt denken, zijn:

  • Gordijnen
  • Lampen
  • Kussens
  • Sluier / klamboe
  • Lijstjes om neer te zetten
  • Knuffels
  • Mobiles / hangers
  • ‘Frutsels’ om neer te zetten
  • Bijpassende lakentjes, dekentjes en andere benodigdheden

Veel accessoires zijn te koop in babywinkels, maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk ook leuke en goedkope accessoires kopen bij een winkel zoals Xenos. Of creatief zijn: zelf stof halen en zelf gordijnen en lakentjes maken of een sluier boven het wiegje. Lampenkappen kunnen bekleed worden en ook mobiles / hangers kunnen zelf gemaakt worden. Voordeel is dan dat je echt iets hebt wat niemand heeft en helemaal volgens jouw smaak.

Ideeën voor babykamer accesoires

Op deze website zullen we ook ideeën voor babykamer accessoires plaatsen, zelfmaakideeën en ook foto’s. Heb jij inspirerende accessoires die je aan anderen wilt laten zien of heb je leuke ideeën? Hier kun je alles delen. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Babykamer accessoires, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!